Top ti uundværlige Android-applikationer

android-logo1Jeg ved at masser af mennesker ville elske at have alle applikationerne fra Google Play Store på deres Android-telefoner eller tabletter, men desværre ville det være vanskeligt at styre alle disse applikationer. Det gode ved det er, at der er visse programmer, hver bruger skal have for at bringe deres Android-telefoner til live. Samsung er det brand jeg vælger til næsten enhver form for gear www. Men, der er selvfølgelig mange telefoner, der kører med Android.

Det første program på min liste er den eneste ene, Android ASSISTANT. Denne app er simpelthen fantastisk. Den overvåger aktiviteter på din telefon ved at give dig oplysninger om din telefons hukommelsesbrug, batteri og også oplysninger om dit hukommelseskort. Det har også en hurtig boost funktion, der kan forbedre din telefons hastighed og effektivitet. Hvad mere kan man bede om, enhver bruger bør have en, og den er helt gratis.

Android assistant

Det andet program på listen er Android AVG antivirus. Alle har brug for beskyttelse, herunder din Android-telefon. Uden beskyttelse bliver telefonen sårbar. I sidste ende kan du vælge hvilken som helst pålidelige antivirus til at beskytte din Android-telefon, men jeg foretrækker AVG antivirus Pro for de funktioner, den tilbyder. Den har også en anti-tyveri funktion, der virker ved at jeg registrerer den installerede antivirus på min telefon ved hjælp af min mail-adresse. Dette giver mig adgang til min telefon, hvis den bliver stjålet.

Den tredje på listen er alles yndlings-app, Whatsapp. WhatsApp er meget nem at bruge og kræver dit telefonnummer til registrere den, og den giver dig mulighed for at chatte med venner og familie. Den lader dig dele billeder, video- og lydfiler.

Den fjerde på listen er Opera Mini. De fleste af os kan godt lide Opera Mini. Den er meget hurtig og effektiv. Andre browsere som UC BROWSER og Mozilla er også meget gode, men jeg foretrækker Opera Mini, fordi den er meget enkel at bruge. Den har en brugervenlig grænseflade og kan bruges til nemt at få adgang til dine Facebook, Twitter og Instagram konti.

Femtepladsen går til LIVESCORES. Den ultimative app til opdateringer hvad angår scoringer eller resultater fra sportsbegivenheder. Den giver dig opdateringer fra det ene minut til det andet fra live sportsbegivenheder, det være sig fodbold , basketball eller endda tennis. Mange forveksler den med en fodbold app, men den dækker masser af sportsaktiviteter.

Sjettepladsen er taget af VLC, ja, VLC. En fantastisk video-afspiller og de fleste af os kender den for dens præstation på vores computere. Masser af Android-telefoner spille ikke visse videoformater såsom (FLV video-formater). Nå, det skal du ikke bekymre dig om mere, fordi du har VLC til Android.

Vores nummer syv på listen er Colour Note appet. Du kan kalde det Androids notesbog. Den lader dig tage notater om vigtige ting, du ønsker at gøre. Colour note er meget let at bruge og også let tilgængelig.

Den næste app, der kommer ind som nummer otte, er clipboard cleaner. De fleste Android-telefoner kopierer billeder eller tekst filer til klippebordet. Nogle gange fjernes disse filer ikke, og derfor må man fjerne dem manuelt. Denne app løser dette problem. Den er mindre end en megabyte.

Niendepladsen går til FUNNY JOKES. Ja, det er en app, så tro ikke bare, jeg er vittig. FUNNY JOKES kommer ind for at reducere din kedsomhed. Den er nem at bruge, og den kommer med forskellige kategorier af vittigheder, fra korte vittigheder til lange vittigheder.

Den sidste app på denne liste, som tager tiendepladsen, er et spil. Mange ville foretrække et spil, der er let at spille, et, der ikke ville dræne dit batteri, lille i størrelse og oven i købet et, der er gratis. Nå, BUBBLE BREAKER er lige det, jeg snakker om.

Android top 10

Så nu, da du har disse ti grundlæggende Android-applikationer til rådighed for dig, er jeg sikker på, at du i endnu højere grad vil værne om og sætte pris på din Android. Min Samsung Galaxy 3 telefon og tablet er alletiders, men jeg må sige en meget stor tak til alle de udviklere, der har udviklet disse applikationer. De har gjort det nemt for mig og dig at få adgang til dem, så hen på Google Play Store og hente disse programmer, og mor dig godt.

No comments yet.

Skriv et svar

sixteen − 2 =