Top ti trends på arbejspladsen i 2014

Top ti trends på arbejspladsen i 2014Med det nye år undervejs, er dette det perfekte tidspunkt til at vurdere det aktuelle arbejdsmiljø for temaer, tips og trends.

1. Generation Y sætter deres præg. Gorman hentyder til, at visse forandringer har været på horisonten i de seneste par år og er nu i fuld kraft, og bemærker samtidig, at virksomheder, der endnu ikke har foretaget de ændringer, der vil lade dem at trives i tiden fremover, sikkert vil skynde sig at gøre det.

2. Globalt bliver endnu mere globalt. Den globale arbejdsplads er blevet en ubestridelig realitet og adfærd skal ændres for at imødekomme globale teams, siger Gorman. Mens nogle virksomheder har taget forskud på anskafningen af teknologi, og skabt muligheder for globale teams til at interagere og fremføre sig med en enkelt global virksomhedskultur, vil andre blive nødt til hurtigt at tilpasse sig denne nye virkelighed.

3. Talent. Talent. Talent. Dette års vindere af de 100 bedste arbejdspladser er besat af talent. Gorman rapporterer, at der er blevet tilføjet en masse procedurer omkring ansættelse, udvikling og fastholdelse af talent, fra praktikanter til direktører.

4. Investering i udvikling. Ud over at gøre alt, hvad de kan, for at tiltrække nybegyndere, har de bedste firmaer også tilføjet mange programmer omkring karriereudvikling og karrierestyring for eksisterende medarbejdere. Disse omfatter flere job shadowing-programmer, flere mentorordninger og mere regelmæssige check-ins med ledere i stedet for årlige præstationsvurderinger.

5. Værdi-uddannelse. En anden bemærkelsesværdig tendens for 2014 er en ny energi omkring ansættelse af direktører, onboarding og planlægning af generationsskifte, herunder nogle nye programmer til indoktrinering af nye ledere i virksomhedens værdie.

Flere og flere virksomheder kommer op med lederskabsnormer og ledertræning i adfærd og værdier, idet de anerkender den kritiske rolle, ledere spiller i at opretholde en god arbejdsplads .

6. Velvære er vigtigt. For tredje år i træk er virksomheder på listen fokuseret på de ansattes velvære. Medarbejdere kan forvente at se, at deres virksomheder gør mere for, at de skal få det godt, i hvert fald fysisk – on-site Zumba, meditationspauser, pauselokaler med flere æbler og vand og færre chips og sodavand.

Globalt bliver endnu mere globalt Top ti trends på arbejspladsen i 2014

7. Arbejdsgivere hæver indsatsen. Med hårdere konkurrence om talent, gør top arbejdsgivere det, der skal til, for at tiltrække nyt talent og fastholde eksisterende talent.

I form af materielle aktiveroversættes “det, der skal til” ofte til god sundhedsforsikring for ansatte og deres familier, gratis snacks og et fitnesscenter på stedet eller tilskud til et medlemsskab i etoff-site motionscenter. Immaterielle aktiver kan betyde at køre en positiv kultur på arbejdspladsen gennem muligheder, inspiration og engagement.

8. Arbejdsmiljøer, der altid er på. Uanset branche er virksomhederne på listen fokuseret på at forbedre deres beherskelse af teknologier, der vil lette innovation, samarbejde og medarbejdernes mobilitet. Teknologien vil fortsætte med at påvirke arbejdsmiljøer på gode måder og på mindre gode måder .

9. Brug inspiration til at motivere. De bedste arbejdspladser gør en ekstra indsats ved at lade deres ansatte vide, at det, de gør, betyder noget.Ved at formidle historier om, hvordan den medicin, en virksomhed laver, redder liv, eller videregive udsagn fra tilfredse kunder, holder arbejdsgiverne deres ansatte engageret ved at holde dem inspireret.

10. Fremadrettettænkning. Flere af de bedste virksomheder på listen er også fokuseret på at forstå, hvad fremtiden bringer for deres ansatte. De stiller spørgsmål som:

• Hvordan vil teknologien fortsætte med at ændre, hvordan vi arbejder?
• Hvordan skal vores fysiske arbejdsområder fungere for at rumme det?
• Hvad vil kunderne forvente af deres oplevelser med fremtidensfysiske detailhandel?

No comments yet.

Skriv et svar

1 × 4 =