Top ti stykker rejsetilbehør

rejsetilbehorMed hundredevis af forskellige slags rejsetilbehør til rådighed er det nogle gange svært at vælge, hvilke af dem man skal købe, og hvilke, man skal udelade. Min liste giver en gennemgang af de top ti uundværlige ting for enhver rejsende.

1. Rejse-adapter. Hvis du rejser i udlandet til et land, der bruger en anden slags stikkontakt end dit hjemland, vil du få brug for en passende rejse-adapter, hvis du påtænker at tage elektriske apparater med dig, være det sig din telefon, bærbare computer, iPad, kamera eller musikafspiller. Hvis du besøger flere lande, kan det måske være bedst at overveje en universal adapter.

2 . Rejse-tegnebog. Når du rejser, går du rundt med mange flere dokumenter, end du normalt ville, så din almindelige tegnebog er sandsynligvis ikke stor nok. Du får brug for plads til dine billetter, pas, visum, rejsechecks, kreditkort, kontanter og boardingpas.

3 . Skjult pengepose. Efter du har nået din destination og indlogeret dig på dit hotel, vil du ikke længere behøve at bære rundt på alle dine rejsedokumenter. Jeg anbefaler, at du bare tager de penge, du har brug for til den dag og måske et kreditkort.

4. Lommerejseguide eller destinations app. Før smartphones var en rejseguide i lommestørrelse den bedste løsning, men hvis du nu har en smart telefon, så er der mange apps, der vil give dig detaljerede oplysninger om det sted, du besøger.

smukke-tasker5. Sovemaske. Hvis du rejser med fly, bus eller tog i en længere periode, er det tilrådeligt at tage sig en lur, og dette kan få en lang rejse til at synes kort. På grund af de ikke så ideelle omgivelser kan en sovemaske hjælpe med at skære lyset og gøre det lidt lettere og mere behageligt at sove.

6. Rejsepude. Rejsepuder, som er uundværlige for at kunne hvile sig behageligt, mens man rejser, fås i mange forskellige designs. Nogle er i hesteskofacon og placeres bagom nakken på dig, og andre er blot en lille udgave af din sengepude. De kan enten være fyldte (normalt med skum) eller oppustelige.

7. Bagagevægt. Overskydende bagagegebyrer kan være forfærdelige og bør undgås for enhver pris, så selvom du ikke vil bruge den meget, kan en bagagevægt spare dig en masse penge. Din bagage vejes før du rejser og derefter igen, før du vender tilbage. Tjek, at du ved præcis, hvad vægt du har lov til at tage med dig og tag dette i betragtning, når du køber gaver fra udlandet.

8. Toilettasker. Erfarne rejsende bruger altid en toilettaske, og det er en god måde at holde alle dine toiletartikler på ét sted, og de kan blive der så længe, din rejse varer, nogle har endda et bøjlesystem, så de kan åbnes og danne en hylde i dit hotelværelse.

9. Rejsetørresnor. Ingen ønsker egentlig at vaske tøj på ferie, men sommetider kan det være uundgåeligt, også selv om det er bare et par ting over flere ugers tid. Du kan altid finde noget at bruge som erstatningsvaskemiddel (såsom sæbe eller shampoo), men det kan være svært at hænge tingene op, hvis du ikke har en balkon. Løsningen er en rejsetørresnor!

10. Sammenpakkelig taske. Denne form for taske kan enten være en rygsæk eller rejsetaske, der kan foldes sammen i vores lille pose, så du i realiteten får en ekstra pose, der optager meget lidt plads, men kan foldes ud til en ekstra, nyttig taske, når det er påkrævet.

Top ti stykker rejsetilbehør

No comments yet.

Skriv et svar

2 × three =