Top ti projekter til at forbedre hjemmet

Top ti projekter til at forbedre hjemmetHvis du overvejer at sælge dit hus i 2014 eller bare ønsker at forbedre din boligs værdi, er det vigtigt at lære noget om, hvilke projekter til forbedring af dit hus vil give dig det bedste investeringsafkast.

Jeg fik fat i alletiders ressource, der forklarer de anslåede omkostninger ved forskellige projekter i detaljer, sammen med det anslåede investeringsafkast for disse projekter. Hvis du planlægger at sælge dit hus senere på året, så husk, at det første indtryk dit hjem giver køberne, er deres første glimt af ydersiden.

Her er 10 projekter til forbedring af dit hus, som du bør overveje:

1. Skift din hoveddør ud

Du lægger sikkert ikke engang mærke til din hoveddør længere, især hvis du jævnligt bruger en anden indgang, men en ny dør gør stort indtryk på køberne og giver et 86 procent afkast på din investering. Hvis din hoveddør ikke behøver at skiftes ud eller du hellere vil bruge færre penge, kan du male den og erstatte beslagene og dørhåndtaget for en lignende effekt. Udskiftning af din garageport returnerer 75 procent af din investering.

2. Tilføj en terrasse eller gårdhave

Ligegyldigt hvor du bor, er købere på udkig efter udendørs opholdssteder. Du kan få 77 procent af din investering hjem igen med en ny terrasse af træ. Hvis du allerede har udendørs plads, bør du overveje at forbedre det med en havedam, en udendørs pejs eller nye landskabspleje.

3. Lav mere plads

Afhængigt af dit budget og dine formål med dit hjem, kan tilføjelsen af ekstra værelser og badeværelser, et færdigt loftsrum eller et udvidet fritidsareal hurtigt øge værdien af dit hjem. Du kan få 73 procent af din investering i et soveværelse på loftet tilbage.

4. Byg dit køkken om

Købere ser mest grundigt på køkkener og badeværelser, så det bør du også. Du kan få 75 procent af udgifterne til en mindre køkkenombygning og 60-68 procent af en større køkkenombygning tilbage. Hvis du snart skal sælge, skal du være forsigtig med ikke at bruge for mange penge på dit køkken. Du kan måske bare gøre en eller to ting, såsom at skifte apparater ud og male skabene, eller bare erstatte køkkenbordene med granit for at få et godt tilbud.

5. Skift dine vinduer ud

Købere er interesseret i, hvordan dine vinduer ser ud, og i deres energieffektivitet. Uanset om du erstatter vinyl- eller trævinduer, kan du få et 72 procent afkast på din investering. Når du er klar til at sætte dit hus på markedet, skal du sørge for at fremhæve de nye vinduer som et salgsargument.

6. Gør noget ved din belysning

Dagens købere kan lide meget lyse rum, så se dig omkring i dit hjem og se, om du har brug for at opgradere dine lysarmaturer eller tilføj flere. Du kan hyre en professionel til at føje et par forsænkede lys til dine køkken- og stueområder og erstatte forældede loftbelysningsarmaturer for at tilpasse dem moderne smag.

7. Udskift dine gardiner

Sørg for at du lade så meget naturligt lys som muligt ind i dit hjem, og at dine gardiner ikke skjuler eventuelle overdimensionerede vinduer.

8. Opdater dit badeværelse

Udskift dine armaturer og dit spejl, forny rummet og frisk det op med lidt kroneform (afhængig af stilen i dit hjem), og du vil få et rum, der ser nyt ud. Mens du er ved det, kan du erstatte tætningen omkring dit badekar og brusebad og erstatte fugerne imellem fliserne i gulvet. Hvis dit badekar er i dårlig stand, kan du muligvis få overfladen fornyet i stedet for at erstatte det.

Forbedre hjemmet

9. Udskift din træbeklædning

Hvis din boligs ydre har brug for en større makeover, kan du i reglen få 72 procent af din investering tilbage ved at udskifte træbeklædningen.

10. Organiser dine garderobeskabe

Højt på listen over prioriteter for nutidens købere er god opbevaringsplads. Hvis dit hjem mangler store skabe eller har for lidt opbevaringsplads, kan du gøre det mere effektivt med hylder og rakke. Hvis du hellere vil få din motion andetsteds, så tjek dette indlæg.

Uanset hvilket projekt, du vælger, skal du være forsigtig med ikke at forbedre dit hjem for meget i forhold til det kvarter, det ligger i.

No comments yet.

Skriv et svar

three × 5 =