Top ti financielle fejltagelser, kvinder begår

Ikkeat bedeomat fåfagsprogforklaret Top tifinanciellefejltagelser, kvinderbegår

Vi begår alle fejl. Jeg har gjort mere end min andel af dem.

Men her er de ​​10 finansielle fejl professionelle kvinder begår:

1) At lade din mand eller partner styre pengesagerne uden din medvirken. Meget 1968… og ikke i den seje, mod måde. Få af os tror, ​​vi vil blive skilt, eller blive ramt af tragedie, men se dig omkring. Det sker. Det sidste, du har brug for, er at lære om din økonomiske situation, mens du er i chok.

2) At underskrive den fælles selvangivelse uden at læse den. Dette er den fejl, skilsmisse specialister ofte citerer. Hvis selvangivelser afleveres til dig i sidste øjeblik med et “du skal ikke bekymre dig. Bare skriv under, skat,” gør ikke. Du er på krogen.

3) At bruge mandens finansielle rådgiver, også selvom du ikke ret godt kan lide ham/kender ham/ikke kan udstå ham. (Og han er normalt en “ham”.) Her er en test: Ved dit næste fælles møde, hvor meget engagerer rådgiveren dig, eller taler til dig, eller ser på dig? Hvis “han” tilbringer det meste af sin tid på at tale til “ham”, så find din egen.

4) Ikke at bede om at få fagsprog forklaret. Lad ikke høflighed eller ønsket om ikke at se dum ud komme i vejen for at forstå dine finanser. Forskning viser, at både mænd og kvinder er forlegne over at bede om forklaringer på økonomiske begreber, men alligevel investerer mænd stadig, mens kvinder i reglen lader være.

5) Ikke at tage hensyn til din længere levetid i din investeringsplan. Hvis du er gift, vil du sandsynligvis leve 6-8 år længere, end han gør. Tager din økonomiske plan dette i betragtning? Selv hvis I begge er investorer af den “moderat risiko” type, hvilket betyder to forskellige ting, hvis du lever længere.

6) Ikke at købe forsikring for langtidspleje. Her er en chokerende kendsgerning: 70 procent af 65-årige har brug for en eller anden form for langtidspleje. Og, igen, du er her 6-8 år længere, end han er.

7) Ikke at tage risiko nok. Kvinder har tendens til at være mere risikoaverse i deres investering. Selvom det måske ikke lyder intuitivt, kan længere liv – og det faktum, at kvinder går på pension med to tredjedele af mænds pensionsopsparing – kræve lidt større (men stadig fornuftig ) risikovillighed, for at tjene et højere afkast.

8) At tage beslutningen om at “blive ved med at arbejde/være hjemmegående” baseret på nutidens løn. I stedet for at analysere dette på baggrund af et statisk tidspunkt, er det mere præcist at tænke på det som en nutids-beregningsværdi. Dette er fordi kvinder, når de træder ud af arbejdsstyrken, kun får i gennemsnit 84 procent af deres forudgående kompensation, hvis de vender tilbage efter et år og kun 50 procent (!) efter tre år. Denne indtjeningsstrøm skal sammenlignes med det (ganske vist svære-at-forudsige) lønforhøjelser man er tilbøjelig til at modtage, hvis man forbliver i arbejdsstyrken.

9) Du skal ikke nødvendigvis dømme et produkt efter dit gamle indtryk af det. Folk fortæller mig ofte, at de blot ønsker at sikre sig en stabil indkomst i pensionsalderen. Når jeg siger “Hvad med en livrente?”, siger de som oftest, “åh, nej, ikke en livrente!!” Produktets omdømme – delvist drevet af dets kompleksitet – får dem til at miste interessen, men det kan være det værd at bruge tiden til at forstå dette produkt og se på det i et andet lys.

Top tifinanciellefejltagelser, kvinderbegår

10) Ikke at se dine penge som et middel til at udtrykke dine værdier. Mange af os udtrykker vores værdier gennem de produkter, vi køber, de selvejende institutioner, vi støtter, den måde, vi bruger vores tid på, og de virksomheder, vi arbejder for. Men få af os ser vores investeringer som netop sådan et værktøj. Industrien er modnet, og de kan i dag udgøre en måde hvorpå den enkelte kan få sine penge til at arbejde på mere end blot at tjene et afkast for dem.

Dette er de 10, jeg har set. Gik jeg glip af noget?

No comments yet.

Skriv et svar

two × five =