Prisen er steget på lotto i Danmark

Hvis du er inkarneret lottospiller, så har du sikkert lagt mærke til, at priserne er steget med en lille 10’er for ikke så længe siden. Er du endnu mere skarp og inkarneret, så har du sikkert også lagt mærke til, at der er kommet nyt navn til. Det som du måske kender som onsdagslotto er ikke længere at finde – faktisk er det sådan, at Danske Spil er kappet dens livslinje. Kan du så slet ikke finde onsdags lottotal længere? Jo, det kan du dog heldigvis godt, det er nemlig sådan, at det har fået nyt navn. Danske Spil har valgt at kalde det Vikinglotto per 17. Maj 2017

Har VikingLotto fået anden betydning end bare et navneskift?

Ja, det var ikke blot navnet der blev ændret, det gjorde prisen faktisk også. Det er sådan, at prisen på en række steg fra en femmer til 6 kroner. Det vil altså sige at en lynlotto nu kom til at koste 60 kroner i stedet for den normale 50’er. Der er dog faktisk en meget logisk forklaring på, hvorfor det er, at denne er blevet ændret. Pressechefen fra Danske Spil fortalte os, at det var udelukkende fordi, at de synes det var dumt, at man reelt kunne vinde mindre end hvad man havde spillet for. Derfor havde de sat sig sammen med de andre lande og derigennem aftalt, at skulle man ramme nogle af de udtrukket lottotal, så skulle man minimum vinde en lynlottokupons pris.

Viking lotto tal

Samarbejdet omkring Vikinglotto fortsætter

Det vil stadig være sådan, at samarbejdet holdes status quo. Det betyder, at du stadig vil spille lotto ”mod” de andre lande. De andre lande er Norge, Sverige, Litauen, Finland og Estland. Det er også sådan, at det stadig vil blive udtrukket i Finland, så der er heller ingen ændring i dine lottotal på det punkt.

Er du også til lørdags lotto, så er det sådan, at det faktisk også kommer til at stige per 20 maj. Her er det også en 10’er det hele stiger med, men det betyder så også, at du kan vente dig meget større præmiepuljer.

No comments yet.

Skriv et svar

one × one =