Om Knuds ke10

Hvad er det så, det her ke10.dk handler om? Lad mig forsøge at forklare. Jeg hedder Knud Eriksen, der er et pingerpeg der. Ja, det er mine initialer, plus jeg har også tilføjet ti, og hvis du gennemser webstedet vil du faktisk se hvorfor.

Siden jeg var teenager, har jeg lavet lister. Det er noget, jeg altid godt har kunnet lide, og enten du tror mig eller ej, er der uendelig inspiration. Nogle mennesker finder denne besættelse en smule besynderlig, men siden jeg er begyndt at bruge internettet mere og mere, har jeg bemærket, at der er masser af os derude! Og endnu vigtigere er der også folk, der læser listerne, og top 10 listen er blevet et meget almindeligt emne i cyberspace.

Så her er mit site, dedikeret til mine top 10 lister. Jeg håber, at folk vil nyde dem, men i sidste ende laver jeg dem for mig selv og mine nærmeste venner og familie. Hvis du savner en topliste over et eller andet, kan du sende mig et par linjer og give mig et forslag, jeg har en kontakt formular her.

No comments yet.

Skriv et svar

8 + 13 =